Brompton bag Borough L Navy

 215,00

Beschrijving

Deze Brompton voortas de Brompton bag Borough L Navy is verkrijgbaar en op voorraad bij FietsJeroen Amsterdam Oost.

 

Deze leuke foto toont de Grey versie maar wat je in je mandje doet is de Navy versie.borough-roll-top-bag-large-in-dark-grey

 

 

 

 

 

 

        Brompton official information:

 

Brompton introduceert Borough in Navy; deze tas is een opgefriste versie van onze klassieke roll-top T-bag en is gemaakt met dezelfde zorg en aandacht als onze fietsen. Deze tas is ontworpen om het gevoel van onafhankelijkheid en vrijheid in de stad te vergroten. Het slimme ontwerp is gericht op functionaliteit en prestaties en is de perfecte metgezel voor aller soorten reizen.

Robuuste weerbestendige materialen en de diverse opbergvakken maken dit de go-to tas voor elke rit. Een van de nieuwe functies is een verstelbare externe riem – ideaal voor helmen, jassen of andere grote items. De vernieuwde binnenkant omvat compartimenten voor een laptop- en waterfles voor een meer flexibel gebruik. De plastic handgreep is vervangen door een handige rubberen handgreep, waardoor de Messenger L nu compatibel is met ALLE stuurtypes. Deze tas is ideaal voor je woon-werkverkeer, maar ook voor je boodschappen of een weekendavontuur.