AZOR

AZOR

De Beste Azor Stadsfiets is bij FietsJeroen, de beste deal én de beste fiets.

Soms denk ik Azor maakt de beste fiets van Nederland. Ze worden per stuk en op maat gemaakt. Dit stalen ros brengt je snel en soepel waar je zijn wil. Als jij goed bent voor je fiets door fijn onderhoud dan is jouw Azor goed voor jou.. En een Azor is niet alleen snel en betrouwbaar maar ook nog eens mooi! Azor heeft vele voordelen!

DROOMFIETS

En die droomfiets wordt in Hoogeveen gemaakt. Met de hand. En volgens jouw persoonlijke instructies:

  1. Kies je frame.

  2. Kies je kleur.

  3. Kies je onderdelen pakket of beter kom langs !

Kortom creëer je eigen fiets!

Heel bijzonder en dat doet Azor al jaren.

 

 

Gewilde fietsmerken komen en gaan maar Azor doet wat het al tientallen jaren doet: oerdegelijke fietsen maken. Wat niet wil zeggen dat Azor wars is van innovaties. Integendeel. Het is een van de weinige fietsmerken die werken met de Rohloff-versnelling, een van de beste versnellingssystemen die er bestaan.

En dan is de productie van het Drentse merk ook nog eens zo milieuvriendelijk als maar kan. Al gaat het er in de testfase niet zachtzinnig aan toe, want elk onderdeel van een Azor  moet tegen een stootje kunnen.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar nu wil jij natuurlijk weten hoe zo’n fantastische Azor fietst? Kom dan voor een testritje langs bij Fiets Jeroen.

De Azor Configurator: –>>  https://www.azor.nl/ontwerp-jouw-azor

 

CONTACT Jeroen