OVER MIJ

Jeroen-2


FietsJeroen

Erop rijden, ernaar kijken, erover praten. Ze repareren, ontwerpen, verkopen. Alles wat met fietsen te maken heeft, is leuk en interessant.

“Een fietser en een fietsenmaker pur sang” – Ben

“Qua service is hij de jaren vijftig in een modern jasje” – Siemon Vroom


Eerlijk advies

Klanten vinden me de ‘vriendelijkste fietsenspecialist van Amsterdam, die eerlijk advies geeft met een speels karakter’. Ik wil gewoon dat zij net zo blij zijn met hun fiets als ik met
de mijne. 


Amsterdamse fietscultuur

Er is geen betere manier om te reizen. Fietsen is veilig, stil, goedkoop, duurzaam, heel gezond en voor alle leeftijden.
De vrijheid en rust die je op een fiets ervaart is met niets te vergelijken. Fietsen is zoveel meer dan het verplaatsen van
A naar B.

Met FietsJeroen wil ik een bijdrage leveren aan die prachtige fietscultuur die we in Amsterdam hebben. Daarom zal ik er alles aan doen om een fiets te vinden die bij je past.

SHOP


Fietsjeroen in Oost

Winkel en werkplaats zitten in een voormalige bakkerij naast het mooie Kastanjeplein in Amsterdam Oost. De bakkerij werd 1968 omgebouwd tot H. Heerooms fietsenwinkel. Eigenaar Harry stond bekend als de zingende fietsenmaker. Hij was een vriendelijke en innemende man die zong terwijl hij op de stoep voor de zaak fietsen repareerde. Veel van Harry’s klanten laten hun fiets nu bij FietsJeroen repareren. Ik zing niet, maar met een beetje geluk kun je me een dansje zien maken.


Fietsjeroen in Oost

Kastanjeweg 20
1092 CG Amsterdam
T. 020 665 1137

Open: dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 18 uur.
Zaterdag tot 17 uur.