AZOR

AZOR

Azor is de beste fiets van Nederland. Geloof het of niet, maar Azor-fietsen worden per stuk en op maat gemaakt. Dit roestvrijstalen ros brengt je snel en soepel waar je wilt zijn. Als jij goed bent voor je Azor (door je fiets twee keer per jaar een onderhoudsbeurt te gunnen) dan is jouw Azor goed voor jou door het altijd te blijven doen. En een Azor-fiets is niet alleen snel, licht en betrouwbaar, maar ook nog eens mooi op een no-nonsense manier.

DROOMFIETS

En die droomfiets wordt in Hoogeveen gemaakt. Met de hand. En volgens jouw persoonlijke instructies:

  1. Kies je frame.
  2. Kies je kleur.
  3. Kies je accessoires.

Creƫer kortom je eigen fiets.

OERDEGELIJK

Gewilde fietsmerken komen en gaan maar Azor doet wat het al tientallen jaren doet: oerdegelijke fietsen maken. Wat niet wil zeggen dat Azor wars is van innovaties. Integendeel. Het is een van de weinige fietsmerken die werken met de Rohloff-versnelling, een van de beste versnellingssystemen die er bestaan.

En dan is de productie van het Drentse merk ook nog eens zo milieuvriendelijk als maar kan. Al gaat het er in de testfase niet zachtzinnig aan toe, want elk onderdeel van een Azor-fiets moet tegen een stootje kunnen.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar nu wil jij natuurlijk weten hoe zo’n fantastische Azor-fiets fietst? Kom voor een testritje langs bij Fiets Jeroen …

CONTACT